+31 6 15138699
info@artexpo-thehaque.com

Huisregels

Huisregels bezoekers

Armexpo The Haque brengt u graag op de hoogte van haar huisregels

Toegang

U kunt Artexpo The Haque alleen bezoeken met een geldig toegangsbewijs. U dient zich te registreren via de website of bij de ingang

De organisatie heeft het recht toegang tot de beurs te ontzeggen zonder opgave van reden.
Tevens heeft zij het recht personen van de beurs te laten verwijderen indien zij dit nodig acht.

Garderobe verplicht

Het is uit veiligheidsoverwegingen niet toegestaan om uw jas, tas, paraplu’s en (hand-) bagage mee te nemen op de beursvloer. Wij verzoeken u daarom uw jas, tas, paraplu en (hand-)bagage af te geven bij de garderobe. Uitzondering op deze regel zijn kleine handtassen. Onze beveiliging besluit wat op de beurs is toegestaan. In bijzondere gevallen waarin de algemene veiligheid dat redelijkerwijze vereist, kan ArtExpo The Haque inzage verlangen in de door u meegevoerde (hand-) bagage.

Honden

Honden zijn niet toegestaan op de beurs, met uitzondering van blindengeleidehonden. Wij kunnen waken over uw hond, buiten Artexpo The Haque. Een bakje water en een brokje krijgen onze viervoeters.

Folders

Het is niet toegestaan om foldermateriaal te verspreiden op de beurs en bij de garderobe zonder aantoonbare toestemming van de organisatie ArtExpo Amsterdam. Folders die wij vinden en die niet zijn geaccordeerd, zullen worden verwijderd. Vervolgens zullen wij de verspreider van het foldermateriaal tot de verantwoording roepen en verwijderen van de beurs. 

Beurs organisatoren

Onze ervaring is dat andere beurzen onze exposanten gaan lastigvallen tijdens de beurs met hun activiteiten. Niet doen! De exposanten staan er voor om bezoekers te ontmoeten en hun werk te verkopen. U kunt achteraf een afspraak met ze maken. Merken wij dat u het toch doet, wordt u zonder waarschuwing verwijderd.

Professioneel fotograferen of opnamen maken

Het is niet toegestaan om professionele foto- of audiovisuele opnames te maken zonder aantoonbare toestemming van de organisatie ArtExpo The Haque. Aanvragen voor het maken van foto- of audiovisuele opnames worden behandeld via onze persaccreditatie.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Persaccreditatie

Zelfstandig, bedrijf o.i.d.

Rondleidingen

Om onze bezoekers in korte tijd het beste van ArtExpo The Haque te laten zien worden rondleidingen door Artexpo The Haque georganiseerd. Het is niet toegestaan buiten de organisatie om groepen op de beurs rond te leiden Later dit jaar kunt u zich hier opgeven.

Geen zelf meegebrachte etens- en drinkwaren nuttigen

Het is niet toegestaan om meegebrachte etens- en drinkwaren te nuttigen op Artexpo The Haque.

Beeldmateriaal

Artexpo The Haque besteedt uiterste zorg aan haar uitingen, echter, de beschrijvingen en verwijzingen van de geïllustreerde objecten valt geheel onder de verantwoordelijkheid van de deelnemers.