+31 6 15138699
info@artexpo-thehaque.com

Laatste nieuws

Alle exposanten mogen één werk tentoonstellen in Museum Mauritshuis ( Nassau zaal ). We leggen de lat hoog!

23 oktober 2019 om 19.00 uur Vernissage ( uitsluitend op uitnodiging, door de organisatie en/ of exposanten)

Onze Masters of Art card wordt toegepast. Op de smartphone is de card zichtbaar van toegangsbewijs, catalogus, audiotour langs de exposanten en introductie van de exposanten. Foto’s, teksten e.d. Een Card gekoppeld aan de smartphone. De card blijft één jaar actief op de smartphone en dus ook de exposanten blijven één jaar zichtbaar. Bestemd voor de cultuur toeristen die jaarlijks Nederland bezoeken. ‘Thuis’ geeft de toerist zijn voorkeur in en in Nederland ziet hij/ zij real time, de deelnemers van Masters of Art Card, musea, galeries en ateliers en de exposanten van deze beurs. De card is AVG proof

De Card heeft ook een applicatie als zoek in de nabijheid naar gelijkgestemde of boek je Openbaar vervoer ticket hier incl. spoorboekje.

Tijdens de ITB beurs in Berlijn op de Nederland stand en tijdens Global Travel Trade Show 2019 Kurhaus, presenteren wij de Masters of Art Card.

Je bouwt met de Masters of Art Card een nieuw internationaal netwerk op. Wij weten welke gebruiker interesse heeft in welke kunst en welke kunstenaar.

Voor exposanten van Artexpo The Haque gratis, een jaar lang.