+31 6 15138699
info@artexpo-thehaque.com

Deelname

Internationale kunst wordt getoond, van kunstenaars op het wereldpodium tot aan de getalenteerde afgestudeerde kunstenaars. Gebruik wordt gemaakt van Masters of Art en je bent dus een jaar zichtbaar bij een nieuw internationaal publiek.


Vergunningnummer: BWT-00384GGB19 Gemeente Den Haag

Een erg speciale beurs, als eerste de locatie. Naast museum Mauritshuis en voor de ingang van de Tweede Kamer, Binnenhof. Ten tweede, een luxe paviljoen maar wel laagdrempelig. Naast het beeld van Willem van Oranje en omringt door terrassen. Een geweldige locatie die bezocht wordt door toeristen en (kunst) toeristen mede door de aanwezigheid van de diverse galeries in de directe omgeving. U stemt uw aanwezigheid met ons af, bent u er niet dan is de event representative aanwezig om uw stand te bemannen, vakkundig!

De werkwijze voor deelname is:

  1. U bent uitgenodigd en dus geballoteerd. U zorgt voor de betaling van het inschrijfgeld en hierna maken wij een afspraak met u voor een bezoek. Tijdens dit bezoek stemmen wij e.a. met u af.
  2. U meldt zich aan en moet nog geballoteerd worden. U stuurt uw naam en website e.d. en wij nemen binnen 24 uur een beslissing. De beslissing nemen wij op basis van de kwaliteit van uw werk, uw CV en of wij voor deze beurs, mogelijkheden voor u zien.

De beurs/expositie is een open geheel en wordt dus niet afgesloten door dichte stands. Uitnodigend, verrassend met internationale kunst van schilderkunst, fotografie, juwelen en keramiek. Ook enkele galeries zullen zich presenteren. Het is véél meer dan de beurs. The road to…. noemen wij dat. ArtBlogger, ArtPodcast, je maakt daar onderdeel van uit. De komende maanden stemmen wij met je af, foto’s e.d. Ook hier maken wij gebruik van Masters of Art! Je bent dus een jaar lang zichtbaar bij een nieuw internationaal publiek.

Kosten deelname

+ Achterwand 4.00 meter – hoog 2,50 en 2 zijwanden van 1.00 meter, Kosten 575,00 ex 9 % btw

+ Achterwand 2.50 meter – hoog 2,50 en 2 zijwanden van 0.50 meter, Kosten 375,00 ex 9 % btw

+ Keramiek 5 sokkels waarbij u de sokkels dient aan te leveren 315,00 ex. 9% btw

+ 3 vierkanten blokken van 3.00 ×2.50 meter en hoog 2,50 meter Kosten per wand 250,00 ex 9% btw per zijde van 2,50 x 2,50 meter

Maatwerk is altijd mogelijk mits het past binnen de beurs

Alle bedragen zijn excl. Euro 175,00 inschrijfgeld dat binnen 7 dagen voldaan moet worden. ING rekening: NL44INGB0655426191 t.n.v. lichte met vermelding van AEADH en uw naam. Als dit is voldaan maken wij een afspraak met u.