+31 6 15138699
info@artexpo-thehaque.com

Huisregels

Artexpo The Haque brengt u graag op de hoogte van haar huisregels


Toegang

U kunt Artexpo The Haque alleen bezoeken met een geldig toegangsbewijs. U dient zich te registreren via de website (euro 7,50 toegang, catalogus, tour). U ontvangt de Masters of Art Card

De organisatie heeft het recht toegang tot de beurs te ontzeggen zonder opgave van reden.
Tevens heeft zij het recht personen van de beurs te laten verwijderen indien zij dit nodig acht.

Garderobe verplicht

Het is uit veiligheidsoverwegingen niet toegestaan om uw jas, tas, paraplu’s en (hand-) bagage mee te nemen op de beursvloer. Wij verzoeken u daarom uw jas, tas, paraplu en (hand-)bagage af te geven bij de garderobe. Uitzondering op deze regel zijn kleine handtassen. Onze beveiliging besluit wat op de beurs is toegestaan. In bijzondere gevallen waarin de algemene veiligheid dat redelijkerwijze vereist, kan ArtExpo The Haque inzage verlangen in de door u meegevoerde (hand-) bagage.

Honden

Honden zijn niet toegestaan op de beurs, met uitzondering van blindengeleidehonden. Wij kunnen waken over uw hond, buiten Artexpo The Haque

Folders

Het is niet toegestaan om foldermateriaal te verspreiden op de beurs en bij de garderobe zonder aantoonbare toestemming van de organisatie Artexpo The Haque. Folders die wij vinden en die niet zijn geaccordeerd, zullen worden verwijderd. Vervolgens zullen wij de verspreider van het foldermateriaal tot de verantwoording roepen en verwijderen van de expositie.

Professioneel fotograferen of opnamen maken

Het is niet toegestaan om professionele foto- of audiovisuele opnames te maken zonder aantoonbare toestemming van de organisatie Artexpo The Haque. Aanvragen voor het maken van foto- of audiovisuele opnames worden behandeld via onze persaccreditatie.